Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen over de beweegzorg in Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland en landelijk. 

Word ook lid van BNW!

BNW heeft u nodig. Om daadwerkelijk onze regionale beroepsgroep te kunnen representeren en aanspreekpunt en gesprekspartner te kunnen worden, heeft BNW leden nodig. Hoe groter de groep is die BNW vertegenwoordigt, des te groter is het verschil dat we kunnen maken als we aan overlegtafels aanschuiven.
Lees meer

Samenwerking tussen Netwerk Oncologische Zorg en Beweegzorg Noordwest

Het Netwerk Oncologische Zorg (NOZ) heeft na haar laatste ledenvergadering, afgelopen december, besloten te gaan aansluiten bij BNW.
Lees meer

Samenwerking met HONK & HKN – Zorgpad Valpreventie

Onlangs heeft er een veelbelovend gesprek plaatsgevonden tussen oa BNW
Lees meer

Samenwerking met Schoudernetwerk SNNHN, Lage Rugnetwerk en KNGF

Ook bij schoudernetwerk SNNHN heeft BNW de vraag neergelegd of zij willen overwegen om samen te gaan werken. Met het lage rugnetwerk hebben er ook inmiddels contacten plaatsgevonden en ziet dit kwaliteitsnetwerk ook veel meerwaarde in een samenwerking! Tot slot staat BNW ook in contact met het KNGF.
Lees meer

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Begin december is er een constructieve bijeenkomst geweest met een aantal collega's die overwegen om de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan te gaan bieden.
Lees meer

Samenwerking met Netwerk Orthopedie (NO) en Netwerk Artrose (NA)

BNW en Netwerk Orthopedie en Artrose zijn voornemens om per 1 juli 2020 de activiteiten te gaan samenvoegen. De achterliggende gedachte hiervan is dat NO en NA zich volledig kunnen richten op de inhoud terwijl BNW de netwerken gaat faciliteren op organisatorisch en administratief gebied.
Lees meer

BNW op bezoek bij HONK

Op 25 november 2019 was BNW uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de informatieavond voor fysiotherapeuten, die werd georganiseerd door HONK. Op verzoek van HONK heeft BNW een presentatie gegeven en uitgelegd op welke manier BNW meerwaarde kan creëren voor het COPD netwerk.
Lees meer

Ontwikkelingen BNW

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo is er contact gelegd met oefentherapeuten, zijn er ontwikkelingen omtrent de samenwerking met ZONH en is BNW druk bezig zich te organiseren.
Lees meer

Update ‘Netwerken & Samenwerken’

Diverse netwerken staan in contact met BNW om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om een samenwerking aan te gaan. Hieronder volgen een aantal updates!
Lees meer

Bijeenkomst BNW een groot succes!

Afgelopen donderdag vond de bijeenkomst van Beweegzorg Noordwest plaats. Met een grote opkomst, van circa 70 geïnteresseerde collega's was het een zeer geslaagde avond. Mario van Til heeft een presentatie gegeven over de mogelijkheden en kansen die BNW voor de fysiotherapeuten van de regio NoordWest gaat bieden.
Lees meer

BNW werpt nieuw licht op toekomst van de beweegzorg op bijeenkomst 14 november

Op 14 november vond de bijeenkomst van Beweegzorg NoordWest plaats.
Lees meer

Save the Date: BNW-bijeenkomst

Save the date! Op donderdag 14 november 2019 vindt de bijeenkomst De Toekomst van Beweegzorg plaats in Alpha te Schagen.
Lees meer

Guido van Woerkom op bezoek

Guido van Woerkom is voorzitter van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie. Afgelopen 12 juni bracht hij een bezoek aan BNW.
Lees meer

Kennismaking Ab Klink

In juli staat er een kennismaking gepland met voormalig minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en huidig bestuurslid van zorgverzekeraar VGZ Ab Klink.
Lees meer

Officiële coöperatie sinds 4 april

Sinds 4 april is BNW een officiële coöperatie geworden. Om invulling te geven aan onze jaarplannen zijn wij in gesprek met individuele therapeuten, voorzitters van netwerken en natuurlijk met stakeholders.
Lees meer

BNW in de Tweede Kamer

Woensdag 26 juni gaf Menno Spoor, bestuurslid van BNW, een presentatie in de Tweede Kamer over BNW, regionalisering, substitutie en eHealth.
Lees meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons